Pcs-Europe

Neem contact met ons op 079 - 362 11 44 Inloggen

Knaagdierbestrijding en -preventie

Knaagdieren als muizen en ratten brengen gezondheidsrisico’s met zich mee en kunnen veel schade aanrichten binnen uw bedrijf. Denk aan imago- of reputatieschade en financiële schade. Door een combinatie van regelmatige inspecties, detectie, advies en weringsmaatregelen (IPM) zorgen we ervoor dat deze nadelige gevolgen wegblijven. Niet alleen door muizen en ratten te bestrijden maar ook preventief te weren. 

Knaagdierbestrijding aanvragen

We specialiseren ons in de volgende soorten knaagdierbestrijding en -preventie:

Milieuvriendelijke aanpak 

Wij vinden een degelijke, preventieve en veilige aanpak van onze werkzaamheden belangrijk. Daarom maken we gebruik van toonaangevende milieuvriendelijke technieken, zoals eMitter, en werken we met de zogenoemde IPM methode, waarmee we weringsadviezen voor u kunnen samenstellen.

Professionele ongediertebestrijding door PCS Europe

Als professioneel ongediertebestrijder zijn wij o.a. werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie, bij de landelijke overheid, in de horeca en bij supermarktketens. Of het nu gaat om hygiëne, bouwkundige zaken of processen, onze Service Technici kunnen u aangeven wat u bij kunt dragen aan een ongediertevrije omgeving.

Meer weten over knaagdierpreventie- en bestrijding? Wij helpen u graag.

Contact opnemen