Pcs-Europe

Neem contact met ons op 079 - 362 11 44 Inloggen
4 dec 2018

Rentokil verwelkomt PCS Europe tot haar organisatie

Rentokil Pest Control is verheugd dat vanaf 1 december PCS Europe BV zich bij de organisatie voegt. Peter Englebert, voormalig eigenaar PCS, brengt zijn bedrijfsactiviteiten onder bij Rentokil.

In goede handen 

PCS werd in 1992 opgericht in Amsterdam door Peter Englebert. PCS is een organisatie die niet stilstaat maar continu in beweging is om het beste in te kunnen spelen op marktontwikkelingen. PCS biedt al meer dan 25 jaar hoge kwaliteit, service en innovaties aan hun klanten. 'De combinatie van hoge kwaliteit, service en innovaties wordt door Rentokil geboden' aldus Peter Englebert. 'Door het onderbrengen van de activiteiten bij Rentokil Pest Control blijft de hoge kwaliteit voor de klanten gewaarborgd'. 

"PCS Europe was op zoek naar een speler in de markt die kennis en professionaliteit biedt en meerwaarde heeft voor de klant." zegt Peter Englebert. " Rentokil is toonaangevend op gebied van innovaties. Hierdoor zijn wij in staat om ieder probleem op gebied van plaagdierpreventie en plaagdierbeheersing professioneel op te lossen. Al onze klanten zijn hierdoor verzekerd van de beste service en oplossingen, voorzien van de nieuwste innovaties", vult Jacob Catsburg, Country Manager Rentokil, hem aan. 

De klanten van PCS Europe blijven de vertrouwde gezichten van de servicemedewerkers zien omdat zij vanaf 1 december ook deel uit maken van de Rentokil organisatie. De klanten van PCS Europe BV kunnen dus rekenen op een vertrouwde service en hebben direct toegang tot de nieuwste producten" vervolgt Jacob Catsburg. 

Ga naar rentokil.nl

PCS Europe Rentokil

PCS Europe brengt bedrijfsactiviteiten vanaf 1 december 2018 onder bij Rentokil Pest Control. Lees hier het volledige persbericht en wat dit voor u betekent.

Lees persbericht