Pcs-Europe

Neem contact met ons op 079 - 362 11 44 Inloggen
30 jun 2016

Wespen, ongenode gasten in de zomerperiode

De zomermaanden liggen voor de deur. Mensen gaan naar het zwembad, pakken een terrasje of reizen af met de kinderen naar een pretpark. Maar deze periode brengt ook een zwerm ongenode gasten met zich mee waar we allemaal wel mee te maken hebben gehad. Wespen

Zeker voor horecaondernemingen, pretparken of openlucht zwembaden kan het frustrerend zijn ongenode bezoekers te hebben. Klanten kunnen namelijk wegblijven, om hygiënische redenen of omdat ze het gewoon irritant vinden. En een leegloop kan resulteren in een flinke omzetdaling.

Het aantal wespen lijkt aan het begin van de zomer nog wel mee te vallen, maar vergis je niet! Een wespennest groeit de hele zomerperiode door (kan tot wel 5000 wespen bevatten) en er is een moment dat alle wespen uitvliegen om voedsel te zoeken. En wat is er nu beter dan de geur van zoete cola, limonade of ijs?

Wespennest bestrijden

Wespen zijn erg gehecht aan hun plek en zijn zeer waakzaam. Kom je dus in de buurt van het nest dan is de kans groot dat je een wespenzwerm achter je aan krijgt. En ze kunnen tot meerdere keren venijnig steken. Laat het bestrijden dus absoluut aan een professionele ongediertebestrijder over.  

Heeft u overlast door wespen of bevindt er zich een wespennest bij u in de buurt? Wij bestrijden het probleem! 
Voor bedrijven is een eerste inspectie volledig kosteloos. Neem contact met ons op door het fomulier in te vullen of bel direct: 079-362 11 44