Pcs-Europe

Neem contact met ons op 079 - 362 11 44 Inloggen

Faraomieren

Faraomier PCS-Europe Naast de veel voorkomende wegmier, kruipt de faraomier (tropenmier) ook in Nederland rond. Deze oorspronkelijk uit de tropen afkomstige mier is door wereldwijde handel ook in Nederland belandt.

Gezondheidsrisico

Faraomieren brengen een gezondheidsrisico met zich mee, ze kunnen bacteriën overbrengen op voedselvoorraden. Daarnaast hebben ze de nare gewoonte om op wonden af te komen en/of onder gips te kruipen. Het is dus noodzakelijk om overlast zoveel mogelijk te voorkomen!

Voorkomen van faraomieren

Om faraomieren te weren moeten hoge hygiëne eisen gesteld worden binnen uw bedrijf, denk aan horecagelegenheden of voedingsmiddelenopslag. Controleer altijd goederen die afkomstig zijn uit de tropen en zorg dat levensmiddelen goed bewaard worden in afgesloten verpakkingen. 

Faraomieren bestrijden.

Omdat faraomieren een gezondheidsrisico met zich mee brengen is het absoluut noodzakelijk om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Heeft u last van faraomieren of bent u hier niet zeker van? Wij komen bij u langs voor een inspectie of behandeling. Voor bedrijven is de inspectie volledig kosteloos. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact met ons op