Pcs-Europe

Neem contact met ons op 079 - 362 11 44 Inloggen

Onze werkwijze

PCS Europe is opgericht in 1992. Oorspronkelijk gevestigd in Amsterdam en actief in de voedingsmiddelenindustrie is hier de basis gelegd voor een gezonde en succesvolle toekomst. Sinds 1996 is ons hoofdkantoor gevestigd in Zoetermeer.

De klanten van PCS Europe zitten door het hele land. Inmiddels zijn wij met toonaangevende klanten, zoals landelijke overheden, supermarktketens, (internationale) voedingsmiddelenindustrie, kleine en grote hotels, kleine en grote winkelketens, scholen, autobedrijven en horecagelegenheden een gevestigde naam binnen de wereld van ongediertebestrijding en preventieve oplossingen.

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plaagdiermanagement (NVPB), hebben wij het Keurmerk Plaagdiermanagement en zijn wij 9001 + VCA gecertificeerd. 

Ons gecertificeerd personeel is werkzaam door heel het land, denk aan Rotterdam, Utrecht, Den HaagAmsterdam en Leiden.

Preventiegerichte en milieuvriendelijke aanpak

Wij vinden een degelijke, preventiegerichte en veilige aanpak van onze werkzaamheden belangrijk. Daarnaast doen we er veel aan om dit op een milieuvriendelijke wijze te doen. 
Meer lezen over onze aanpak

Klantgerichte werkwijze

Onze werkwijze is sterk klantgericht. Dat begint al bij onze eerste contacte, desgewenst komt onze adviseur bij u langs om de mogelijkheden voor het monitoren of bestrijden van ongedierte te bespreken. 
Meer lezen over klantgerichte werkwijze

Duurzaam ondernemen

Wij zijn jarenlang partner van MVO Nederland. Daarbij erkennen we dat de focus van onze bedrijfsbeslissingen niet alleen op winst hoort te liggen. Zowel de belangen van mensen binnen en buiten de organisatie als het milieu spelen een rol in onze bedrijfsvoering. 
Meer lezen over duurzaam ondernemen

Kwaliteit

De kwaliteit van ons product is heel belangrijk. PCS Europe doet er alles voor om de kwaliteit van ons product op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze servicemensen beschikken over een hoge mate aan vakbekwaamheid. 
Meer lezen over kwaliteit

Onze vakmensen

Zonder onze vakmensen zouden we de doelstellingen van ons bedrijf niet waar kunnen maken. We zorgen er dan ook voor dat zij vakbekwaam zijn en blijven en dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en geldende regelgeving. 
Meer lezen over onze vakmensen

PCS Europe Rentokil

PCS Europe brengt bedrijfsactiviteiten vanaf 1 december 2018 onder bij Rentokil Pest Control. Lees hier het volledige persbericht en wat dit voor u betekent.

Lees persbericht