Pcs-Europe

Neem contact met ons op 079 - 362 11 44 Inloggen

Klantgerichte werkwijze

Onze werkwijze is sterk klantgericht. Dat begint al bij onze eerste contacten, desgewenst komt onze adviseur bij u langs om de mogelijkheden voor het monitoren of bestrijden van ongedierte te bespreken. U krijgt hierbij adviezen over hoe en waar u of uw bedrijf preventieve maatregelen kan nemen om te voorkomen dat hinder van ongedierte ontstaat. Alles vanuit de gedachte van IPM (Integrated Pest Management)

Wanneer onze vakbekwame servicemensen bij u langskomen zullen deze ook met u meedenken. Zij zullen u attenderen op kleine maatregelen die u zelf, of wij in uw opdracht, kunt nemen om te voorkomen dat hinder van ongedierte gaat ontstaan.

Mocht u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch hinder krijgen van ongedierte dan is één telefoontje genoeg om ons in actie te krijgen. In het algemeen is binnen een dag een van onze servicemensen bij u om passende maatregelen voor de bestrijding te nemen. Regelmatig zullen dan follow-up bezoeken worden gedaan, tot redelijkerwijze aangenomen mag worden dat er geen ongedierte meer aanwezig is.

< Terug naar Onze werkwijze